-
XXXII Turniej Piłki Nożnej o Puchar Prezesa Banku Spółdzielczego KARPATIA
dodano dnia: 13 października 2025 / 10:28Czytaj więcejUczniowie klas 1–3 ze Szkoły Podstawowej w Rzepiskach wzięli udział w turnieju piłki nożnej o Puchar Prezesa Banku KARPATIA, które odbyły się w Białce Tatrzańskiej. Młodzi sportowcy z ogromnym zaangażowaniem walczyli o każdą bramkę, pokazując świetną współpracę, ducha drużyny i radość z gry.
-
Gminne zawody w biegach przełajowych.
dodano dnia: 19 maja 2025 / 10:16Czytaj więcej"Bieg to zdrowie"
-
Gminna spartakiada zimowa
dodano dnia: 4 marca 2025 / 22:49Czytaj więcejZawody w narciarstwie alpejskim i snowboardzie.
-
XXXI Turniej Piłki Nożnej o Puchar Prezesa Banku Spółdzielczego KARPATIA
dodano dnia: 22 października 2024 / 23:16Czytaj więcej -
ZAWODY ŁYŻWIARSKIE - XX ZIMOWA SPARTAKIADA
dodano dnia: 5 marca 2024 / 22:37Czytaj więcej28 lutego 2024r. uczniowie: Filip Runau z kl. V, Karolina Milon z kl. VI, Bartek Szyszka z kl. VII oraz Karolina Wojtyczka i Szymon Mazurek z kl. VIII wzięli udział w zawodach łyżwiarskich w Białce Tatrzańskiej w ramach XX Zimowej Spartakiady Dzieci i młodzieży Gminy Bukowina Tatrzańska. Reprezentowali oni dzielnie naszą szkołę, a wyścigom towarzyszyły wielkie emocje i wspaniała zabawa.
Ogromną radość sprawiło nam zajęcie II miejsca (w najstarszej grupie wiekowej) przez Bartka Szyszkę!
Gratulujemy i życzymy dalszych sportowych sukcesów!
-
Udział w XIX Zimowej Spartakiadzie Dzieci i Młodzieży Gminy Bukowina Tatrzańska - narciarstwo biegowe
dodano dnia: 7 marca 2023 / 15:55Czytaj więcej -
XIX ZIMOWA SPARTAKIADA DZIECI I MŁODZIEŻY GMINY BUKOWINA TATRZAŃSKA 2023 - snowboard i narciarstwo alpejskie
dodano dnia: 7 marca 2023 / 15:51Czytaj więcej -
XIX Zimowa Spartakiada Gminy Bukowina Tatrzańska - łyżwiarstwo szybkie
dodano dnia: 7 marca 2023 / 15:42Czytaj więcej -
GMINNY TURNIEJ PIŁKARSKI DLA UCZNIÓW KLAS IV – VIII
dodano dnia: 8 kwietnia 2020 / 17:39Czytaj więcejTRZECIEGO PAŹDZIERNIKA W BIAŁCE TATRZAŃSKIEJ ODBYŁ SIĘ GMINNY TURNIEJ PIŁKARSKI DLA UCZNIÓW KLAS IV - VIII.
